Neked is szükséged lehet rá

Nem olyan régen kaptam egy hihetetlen lehetőséget, hiszen a cég ahol dolgoztam felajánlotta, hogy támogatja a munkámat és kaptam használtra iphone telefont és mac gépet egyaránt. Így viszont anyagilag is egy kicsit egyenesbe tudtam jönni, hiszen feleslegessé vált így két telefon számomra. Azt viszont nem tudtam hirtelen, hogy hogyan és miként tudnék ezeknek az eszközöknek új és boldog gazdát keresni. Persze első körben én is a magánszemélyek között kezdtem keresgélni, de olyan hihetetlen sok idő és energia kellett hozzá, hogy szinte azonnal éreztem, hogy nem fogok tudni sikerrel járni. Olyan csapat keresésébe kezdtem tehát aki ebben a segítségemre tud lenni, azonban nem kér érte annyi pénzt, hogy értelmetlen legyen eladni ezeket az eszközöket.

Persze én nem tudtam az új készülék rajtuk keresztül vásárolni, mert ugye céges volt, így elég sok lehetőség ki is esett a kosárból. Az egyik nagyon kedves barátom ajánlásával aztán rátaláltam az almabazar.hu csapatára, akik iszonyatosan profik az apple termékeket illetően, és iphone felvásárlás keretében beveszik ezeket a régi eszközöket, ha szükséges fel is újítják azokat és aztán persze új tulajdonost keresnek nekik a piacon.

Én nem gondoltam volna, hogy ha felveszem velük a kapcsolatot, akkor ennyire kedves és hihetetlen korrekt csapattal találom szembe magamat. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, hiszen teljesen pozitív eredménnyel zárult a kapcsolat, és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára kértem tőlük én sem segítséget. Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, hogy egy olyan készüléket akar lecserélni, ami alapjában véve még tökéletesen működik és értékét tekintve is elég fontos, hogy ne csak a fiókban heverjen. Ebben az esetben pedig bátran keressék fel ezt a csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy tökéletesen elégedettek lesznek a közös munkával és annak eredményével is egyaránt.