Egy profi csapat még profibb eredményekkel

Az ember egy vállalkozóvá válási folyamatban nagyon gyorsan ráébred arra, hogy igazság szerint lehet akármekkora jó ötlete, lehet iszonyatosan jó tudása a közgazdaságtan területén és lehetnek jó döntései, jó tapasztalatai, egyedül nem tud működtetni egy nagy céget. Kellenek persze munkavállalók, akik lelkiismeretes és hatékony munkájukkal segítik a cég folyamatos emelkedését, és kellenek külső szakemberek is egyaránt, akik szakmai tapasztalatukkal és speciális tudásukkal segítenek olyan feladatok ellátásában, melyek közvetlenül nem kapcsolódnak a termeléshez vagy a szolgáltatás nyújtásához, de nagyon sok energiát és időt vesz el a megoldásuk, ráadásul nagy részüket törvény írja elő és rengeteg jogszabály szabályozza.

Az egyik ilyen az építőipar területén a munkavédelem és a munkavédelmi feladatok ellátásának a köre. Bár nagyon sokan úgy gondolják, hogy bizony ez az egész témakör egy hihetetlen értelmetlen, csak feladatokat árasztó kötelező mumus, én azt gondolom, hogy túl sok céget láttam azért tönkre menni, mert nem volt megoldott munkavédelmi rendszere. Az emberek nem tudták, hogy egy baleset vagy nem várt esemény kapcsán hogyan cselekedjenek, és mit tegyenek, és hatalmas anyagi kárral, sajnos egy-egy esetben akár tartós emberi sérüléssel tudták csak lezárni a folyamatot. Ez pedig sok esetben az egész céges további működést lehetetlenné tette.

Ennek kapcsán pedig azt gondolom, hogy ha az ember megtalálja a tökéletes szolgáltató partnert a témakörben, akkor bizony rögtön nem egy feloldhatatlan mumus feladat lesz a munkavédelem, hanem egy tökéletesen működő védelmi rendszer, amit egyébként jogszabályi kötelezettségek és előírások tarkítanak. Én hála a jó égnek rátaláltam az activesafety csapatára, akikkel tökéletes az együttműködés és biztonságban tudhatom általuk nem csak a cégemet, hanem bizony az összes munkavállalómat egyaránt. Hálás vagyok nekik és csak ajánlani tudom őket bárki számára.