A barátnőim tökéletes meglepetése

Az ember életében az egyik legnagyobb szerepet a család tölti be, hiszen a szülők és a nagyszülők a nevelés terén adnak felbecsülhetetlen értéket számunkra, a testvérek pedig azok az örök barátok, akik mindig is mellettünk lesznek és bármikor segítő kezet nyújtanak, ha csak szükségünk lenne rá. Nekem sajnos nincs testvérem, bár a szüleim elmondása alapján nagyon szerettek volna, de nem akart összejönni, aztán pedig kifutottak az időből és már nem mertek próbálkozni, ezért egyke gyerek maradtam. Persze az élet kárpótolt, mert van három nagyszerű barátnőm, akik ráadásul egymást is ismerik és szeretik, így négyen elválaszthatatlanok vagyunk egymástól, csakúgy mint a testvérek. Mindig és minden körülmények között számíthatok rájuk, mint ahogyan ők is rám, és ez teljesen olyan, mintha nem egy, hanem három testvérem is lenne egyszerre.

Persze állandóan ugratjuk egymást, és folyamatos közöttünk a nevetés, de amikor kell, akkor akár harcba is szállunk egymásért, és persze igyekszünk mindig olyan ajándékokat választani egymásnak, ami nem csak örömmel tölti el a másikat, de benne vagy a folyamatos egymásra figyelés is, tehát nem letudni akarjuk azt a pár ajándékozást ami van egy évben, hanem folyamatosan készülünk rá, és ha kell, akkor tervezgetünk és hetekig készítjük együtt a másik ajándékát.

Én ettől most megkíméltem őket, mert legutóbb egy gyönyörű apple watch szíj volt az ajándék dobozban, hiszen tudják jól, hogy újra futni kezdtem, és mivel a régi szíjaim mind szétmentek már, kaptam tőlük egyet, ami megy a futó szerkómhoz, kényelmes és strapabíró. Nagyon szeretem őket, és biztos vagyok benne, hogy még rengeteg gyönyörű és boldog időt fogunk együtt eltölteni, és számtalan felejthetetlen szülinap és karácsony vár még ránk így együtt.