Legújabb szerelmem

Én mostanában nagyon sokat telefonálok, és többször előfordult már sajnos, hogy mivel menet közben vagy épp mosogatás közben, pakolás alatt tudtam valakivel beszélni, hiszen máskor nem lett volna időm, leesett a telefonom és többször jártam már emiatt telefon szervízben, hiszen össze tört kijelzővel nem lehet a mindennapokat működtetni, és még csak szerencsém volt, hogy teljesen használhatatlan nem lett a telefonom, amíg nagyon muszáj volt azért el tudtam vele menedzselni a mindennapi feladatokat. Egy szó mint száz, néznem kellett erre megoldásként valamit, mert az már mégsem járja, hogy többször kell kijelzőt cseréltetnem a telefonomban mint a gyerekeimnek. Persze azonnal nézelődni kezdtem, de valahogy egyik fülhallgató sem nyerte el a tetszésemet.

Az egyik nagyon jó barátnőm elmesélte, hogy nem egyedi helyzet az enyém, ő is ugyanígy volt ezzel amikor megszülettek a gyerekei, hiszen a feje tetejére állt minden és kocsiból kiszálláskor, pakoláskor vagy takarításkor neki is meggyűlt a baja a telefonálás nehézségeivel, ezért nézett egy headset készüléket. Én erre nem is gondoltam, és fogalmam sem volt persze, hogy melyik lenne jó nekem de hát mivel ő iszonyat precíz mindenben, ezért azonnal meg is kérdeztem, hogy melyiket vette meg, honnan rendelte, és hogy milyen a használhatósága.

Persze azonnal rájött a turpiszságra, ezért elmondta, hogy a baseusshop.hu oldalról rendelte meg, de nem javasolja, hogy ugyanilyet vegyek, mert ő már talált egy sokkal jobbat is, ami szerinte jobb használat közben és egyszerűbben használható, és át is küdte később, így lett aztán egy airpods pro fülhallgatóm, amit egészen egyszerűen imádok. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha hasonló problémákkal küzd, akkor vegyen egyet. Gyorsan és könnyen használható és iszonyat kényelmes.