Csapatunk angyalai

Koránt sem gondolhatja senki, hogy csapatvezetőnek egy multi cégnél könnyű lenni. Én azt gondoltam, hogy ez a munkakör rengeteg pénzzel, fizetéssel jár, plusz juttatásokkal és nem nehezebb munkával mint mondjuk egy senior ügyintézői körben. Persze amint betöltöttem ezt a feladatkört meg is változott a véleményem. Látom most már ugyanis azt a végtelen feszültséget és folyamatos stresszt ami éri az ilyen vezetőket, hiszen az ő felelősségük a csapat teljesítményének biztosítása és folyamatos növelése, ami bizony egy ekkora csapat esetében már nagymértékben befolyásolja magának a cégnek a teljesítményét is. Persze számomra is idegen volt az az érzés, amikor a hatékonyság és a teljesítmény elkezdett hanyatlani a csoporttagok egyéni teljesítményét is beleértve, pedig minden eszközt használhattam, én határozhattam meg a szükséges költségvetést is, mégsem tudtam igazán hirtelen mit kezdeni a problémával.

Több napig nem aludtam, mire eljutottam arra a véleményre, hogy szükségem van az ország egyik legjobb szervezet fejlesztő és coaching, tréning cégének segítségére, bár pontosan még nyilván nem tudtam, hogy melyik szolgáltatásuk fog minket kihozni a bajból. Éppen ezért fel is vettem a kapcsolatot a Kogwheel csapatával, akik hihetetlen gyors és profi segítséget nyújtottak nekünk, a kommunikációs tréning segítségével hihetetlen kevés idő alatt elkezdték visszahozni a szervezetet az eredeti teljesítményhez. A hatékonyság újra növekedett és újra motivált lett szinte minden emberem.

Most már tudom, hogy elhamarkodottan nem éri meg dönteni egyetlen munka vagy feladatkört illetően sem, és hogy minden probléma megoldható, csupán meg kell találni a megfelelő külső szakértői segítséget, és a szervezetfejlesztés, a coaching és a tréning szolgáltatásokra én bizony meg is találtam a legjobbakat, és biztos vagyok benne, hogy folyamatosan és hosszú távon is igénybe fogjuk venni a szolgálatásaikat.